Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Dzīvokļu īre jaunajā Rīgas centra projektā!

NOĪRĒTS

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 9888
Pilsēta/rajons: Rīga / Centrs / Pulkveža Brieža
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 4
Stāvs: 6/ 7 Lifts
Platība: 116 m2
Cena: NOĪRĒTS
Internets
TV
Domofons
Terase/Balkons
Apraksts
 Piedāvājam īrēt dzīvokli ar 3 guļamistābam prestižajā galvaspilsētas rajonā! Ērta ēkas atrašanās vieta nodrošina mieru un drošību. Absolūti jauns dzīvoklis modernā jauno māju kompleksā. Slēgtā teritorija, zaļš pagalms, ērta autostāvvieta, videonovērošana, prestižā vide - tas viss padara šo projektu par komfortablu un ērtu dzīvošanai.

Rīgas vēsturiskā centra apbūves tradīcijās veidots dzīvojamais nams. Ielas fasādi raksturo jauktu logailu kompozīcija, erkeri un mansarda jumta izbūves, kas raksturīgas XX gadsimta sākuma apbūvei. Iekšpagalma fasādi raksturo piepilsētai raksturīgs lakonisms, kas rada harmonisku fonu bagātīgi apzaļumotajam pagalmam. 

Ieeja mājā no iekšpagalma un autostāvvietām. Kāpņutelpas ar liftu, 100 dzīvokļu, 7 stāvi. 86 standarta autostāvvietas, 2 autostāvvietas cilvēkiem ar kustību traucējumiem, 34 velo novietnes.

Dzīvoklī ir 3 atsevišķas guļamistabas, 2 vannas istabas, viesistaba apvienota ar virtuvi. Ēkas dizains atspoguļo koka siltās krāsas harmoniju, saules gaismu un dabisko materiālu harmoniju. Katrā dzīvoklī ir terase vai balkons. Skats no logiem uz klusu un zaļu iekšējo pagalmu, kā arī uz jaunu attīstības rajonu pretī. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts - skaistas modernas mēbeles ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku!
 

Modernais dzīvojamais komplekss atrodas vēsturiskajā pilsētas centrā - jūgendstila rajonā. Labi pārdomāta infrastruktūra, lai piekļūtu pilsētu komunikāciju un tiltu, skolas un bērnudārzu galvenajiem punktiem. Pastaigas attālumā atrodas Vecrīga, 2 lieli pastaigas parki, kur ir arī vasaras tenisa korti un bērnu laukumi. Tuvumā atrodas ostas zona, kurā atrodas jahtas, restorāni, veikali un kafejnīcas. Netālu ir lielveikals RIMI, kā arī sporta klubs Joker ar SPA zonu.

Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.