Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Philosophers Residence - dzīvokli ar unikālu skatu

Pilsēta/rajons: Rīga / Āgenskalns / Raņķa d.
Platība: 37 - 252 m2
Dzīvokļu skaits: 115
Istabas: 2 - 5
Stāvs: 6 - 23 Lifts
Cena: 93000 EUR - 947250 EUR
Apkure: Gāze
Būvniecības gads: 2018
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas
Internets:
TV:
Autostāvvieta:
Dzīva apsardze:
Signalizācija:
Domofons:
Terase/Balkons:
Nodots ekspluatācijā:

Apraksts:

Piedāvājam iegadāties jaunus dzīvoklus kompleksā, kas atrodas Rīgā, Daugavas kreisajā krastā (Pārdaugavā).

Ēkas arhitektūra saglabā kompleksa galveno ideju – vizuāli ēka atgādina grāmatu kaudzi, kurā katrs stāvs ir jauna grāmata, jauns saturs ar savu filozofisko pieeju dzīvei. Šo projektu izveidojis Andris Kronbergs, saskaņā ar augstākajām kvalitātes prasībām.

Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums, kas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. Tikai balsta kolonnas un plašā 12 metrus augstā ieejas zāle atrodas zemes līmenī. Šāds risinājums ļauj efektīvu rekreatīvās zonas palielināšanu. Zemes līmenī zem jumta atrodas skvoša, basketbola un volejbola laukumi. Projekta teritorijā atradīsies arī mākslīgi veidots dīķis un rekreatīvā zona ar 2 bērnu laukumiem.

Projektā ir 115 dzīvokļi, 2 dzīvokļu ēkas (22 stāvu un 23 stāvu), ko savieno pazemes stāvvieta 121 automobiļiem. Dzīvokļu platība pieejama no 52 līdz pat 144 kvadrātmetriem, ar dzīvokļu apvienošanas iespēju pat vēlākajos būvniecības posmos. Katrā dzīvoklī iekļauta 5,5 – 100 kvadrātmetru terase ar platību ne mazāku kā 1,5 metri. Dzīvokļu griestu augstums ir ne mazāk kā 3,05 metri, augšstāva dzīvokļos – 6,75 metri.

Autostāvvieta 20 000 - 40 000 eiro
Noliktava par 3500 eur/m2



Bogdana Farafontova

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37125420529, E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Bogdana Farafontova

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
Kāpēc ir izdevīgi investēt nekustamajā īpašumā Rīgā.

Rīgā ir augsta rentabilitāte no nekustamā īpašuma iznomāšanas.

- Vidējā dzīvokļu rentabilitāte šeit ir aptuveni 4-6% gadā, kas pēc Eiropas mēroga tiek uzskatīts par ļoti labu rādītāju.
- Rīgā nav valodas barjeru – gandrīz ikviens šeit runā angliski vai krieviski un noteikti sapratīs Jūsu teikto.
- No Rīgas ir ērti ceļot uz Eiropas valstīm. Rīgas starptautiskā lidosta piedāvā nogādāt Jūs praktiski uz jebkuru pasaules daļu. Lieliska ir iespēja izdevīgi lidot uz pārējo Eiropu ar zemo cenu avio kompānijām Ryanair, Wizz Air, LOT Polish Airlines. No Rīgas lidostas lido arī airBaltic, Turkish Airlines, Lufthansa, Uzbekistan Airways, Norwegian Air International.
- Populārs investīciju variants ir nekustamā īpašuma iegāde, lai iegūtu uzturēšanās atļauju, bet īpašumu izīrētu. To nav grūti īstenot, jo mājokļi ir pieprasīti gandrīz jebkurā Rīgas rajonā. Garantēti veiksmīgs variants ir īpašuma iegāde Rīgas centrā vai Vecrīgā. Šeit Jūsu īpašumu noteikti izīrēs rekordīsā laikā. Vairāk par uzturēšanās atļaujas saņemšanu Latvijā lasiet šeit.

Bagāts kultūrvēsturiskais mantojums, interesanta atpūta.

Vecrīga ir atzīta par cilvēces meistardarbu un iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Vēsturiskais centrs ir slavens ar saglabāto viduslaiku arhitektūru, jūgendstila ēkām un 19. gadsimta koka ēkām.

Rīga ir pilsēta ar bagātīgu kultūras mantojumu, kas piedāvā daudzas atpūtas iespējas. Tā nav nejaušība, ka 2014. gadā Rīga tika izvēlēta par Eiropas kultūras galvaspilsētu. Rīgā var izbaudīt ne tikai neskaitāmus muzejus, arhitektūras šedevrus, gleznainas ielas, bet arī apmeklēt zooloģisko dārzu, akvaparku, nacionālos dabas parkus. Latvijas Nacionālā opera ir Latvijas lepnums, šeit var dzirdēt labākās balsis pasaulē.

Apmeklētājiem ir pieejami visa veida gastropabi, vinotēkas, restorāni, naktsklubi un kinoteātri. Rīga nav tā pilsēta, kur dzīve apstājas vakarā. Rīgas naktsdzīve ir bagāta un interesanta.

Ekoloģija un drošība.

Gaisa kvalitātes ziņā Latvija ir ierindota starp “zaļākajām” valstīm pasaulē. Tas ir viens no faktoriem, kas pozitīvi ietekmē iedzīvotāju dzīves ilgumu.
Rīga ir ļoti droša pilsēta, jau daudzus gadus noziedzības līmenis šeit ir nemainīgi zems.
Riteņbraucēji Rīgā var droši pārvietoties pa veloceliņiem. Latvija cenšas neatpalikt no saviem Eiropas kaimiņiem un attīsta infrastruktūru "zaļajiem" transporta veidiem, un tas, pirmkārt, ir velosipēds.

Tāpat kā citās Eiropas galvaspilsētās, arī Rīgā ekoloģijas un ekoproduktu virziens uzņem apgriezienus. Latvijas galvaspilsētā darbojas divi vietējo bio produktu mazumtirdzniecības tīkli: Biotēka un Bioss, kā arī veikali Dabas Dobe, Dabas Stacija, Zaļā Govs. Rīgas Centrāltirgū un reģionālajos tirgos var iegādāties vietējo produkciju no Latvijas zemniekiem. Īpašu uzmanību ir pelnījis nesen atjaunotais Āgenskalna tirgus (Pārdaugavā), kuram ir valsts nozīmes kultūras pieminekļa statuss.
Dzīvojot Rīgā, ir iespējams izbaudīt visas Eiropas galvaspilsētas priekšrocības un tajā pašā laikā ātri nokļūt pie dabas. Jūrmala, kas ir galvenais Baltijas kūrorts, atrodas vien 25 kilometru attālumā no Rīgas, bet Saulkrasti, gleznainā pilsēta Rīgas jūras līča krastā, atrodas 50 kilometru attālumā. Arī Rīgas reģionā ir daudz skaistu ezeru, upju, mežu un pauguru (pēc leģendas latviešu zemi dēvē par Māras zemi - Terra Mariana). Jūras tuvums un iespēja atrasties dabā labvēlīgi ietekmē rīdzinieku un galvaspilsētas viesu garīgo un fizisko stāvokli.

Izglītība Rīgā.

Rīga sniedz visas iespējas kvalitatīvai izglītībai. Vidējo izglītību var iegūt gan valsts, gan privātajās skolās.
Starptautiskās skolas ir populāras emigrantu vidū, jo to skolēni iegūst izglītību licencētās starptautiskās programmās, kas ir novērtētas visā pasaulē. Rīgā ir vairākas starptautiskas skolas: International School of Riga, The British School of Latvia (King's College), Exupery Internātvidusskola.
Atsevišķi ir vērts atzīmēt, ka King's College ir pirmā skola Baltijā, kas nodrošina mācību programmu prestižo Apvienotās Karalistes skolu līmenī. King's College absolventi ir gatavi iestāties prestižākajās universitātēs.
Exupery International School ir pilnībā licencēta Starptautiskā bakalaureāta (IB) skola, kas pašlaik piedāvā pirmsskolas un agrīnā vecuma programmu (IB PYP) pirmsskolas vecuma bērniem un pamatskolas skolēniem un Starptautisko bakalaureāta diplomu programmu (IB DP) vidusskolēniem.
Taču kvalitatīva izglītība ir pieejama arī Rīgas valsts skolās, kur ir pieejama arī izglītība svešvalodās. Piemēram, Rīgas Valsts vācu ģimnāzija, Rīgas Ukraiņu vidusskola.
Rīgas augstskolās mācības pārsvarā notiek latviešu valodā, taču ir arī daudz programmu angļu valodā. Valsts prestižākās augstskolas ir Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, Rīgas Stradiņa Universitāte (medicīna), Stockholm School of Economics in Riga - piedāvā angļu valodas programmas ārzemju studentiem, savukārt nepieciešamais angļu valodas zināšanu līmenis ir salīdzinoši zems - no 5,5 IELTS.

Sports un atpūtas iespējas pieaugušajiem un bērniem.

Rīgā ir viegli izvēlēties hobiju vai sporta pulciņu cilvēkam pat ar izvēlīgāko gaumi. Papildus jau ierastajiem sporta veidiem - volejbolam, basketbolam un badmintonam, ir iespēja nodarboties ar visdažādākajām interesantām aktivitātēm. Viens no prestižākajiem sporta veidiem Latvijā ir hokejs. Tikai Rīgas teritorijā ir 10 hokeja skolas, kur var sūtīt savu bērnu uz nodarbībām. Starp citu, ir pat hokeja klubs meitenēm - Laima.
Apmeklētājiem pieejami arī daudzie tenisa korti (Concept, Rīgas Tenisa akadēmija, Ostapenko tenisa klubs, Enri Kalnciems u.c.), golfa laukumi (Ozo Golf Club - viens no labākajiem golfa laukumiem Ziemeļeiropā, Saliena Golf, Golfs Viesturi), futbola laukumi (Baltic Sports Village - ir 3 futbola laukumi ar apkuri un nanotehnoloģisko zāli).
Rīgā var nodarboties ar tādiem neparastiem ziemas sporta veidiem kā kērlings un bobslejs. Vasarā populāra ir braukšana ar plostu vai kanoe laivām, SUP dēļu noma. Popularitāti iegūst kvadracikli un kartingi. Kartinga trases Rīgā ir aprīkotas ar modernākajām laika uzskaites sistēmām. Aktīvā un sportiskā dzīvesveida cienītāji novērtēs Rīgu, jo šeit ir daudz sporta un fitnesa centru, peldbaseini, āra un iekštelpu tenisa korti (arī skvoša centri).

Citas Rīgas priekšrocības.

Pēc Starptautiskā laimīgās planētas indeksa Latvija 2022. gada marta laimīgāko valstu sarakstā ieņem 42. vietu, gandrīz divas reizes apsteidzot Krieviju (Krievija ieņem 80. vietu). Valstu sarakstā pēc tautas attīstības indeksa Latvija ieņem 37. vietu pasaules reitingā.
Rīgā ir vairāk nekā 800 bezmaksas Wi-Fi pieejas punktu, kā arī kopumā kvalitatīvs internets. Latvija interneta pieslēguma ātruma ziņā ieņem ceturto vietu pasaulē.

Populāri sociālās infrastruktūras objekti Rīgā:

• Latvijas Nacionālā bibliotēka Gaismas Pils
• Rīgas Zooloģiskais dārzs
• Sporta un koncertu komplekss Arēna Rīga
• Lielākais parks Rīgā - Mežaparks
• Latvijas Nacionālā opera un balets
• Melngalvju nams – viens no galvenajiem Rīgas apskates objektiem
• Doma katedrāle un Doma laukums
• Rīgas televīzijas tornis
• Ārzemju mākslas muzejs
• Latvijas Nacionālais mākslas muzejs
• Olimpiskais sporta centrs
• Rīgas Jūgendstila muzejs
• Rīgas Mihaila Čehova teātris
• Rīgas krievu drāmas teātris

Latvija pārsteidz ar to, ka piecu minūšu brauciena attālumā no pilsētas centriem atrodas gan plašas smilšu pludmales, gan tīri meži ar svaigu gaisu, un visiem pilsētniekiem ir iespēja peldēties dīķos un upēs, sēņot un makšķerēt.
Un, ņemot vērā augsto dzīves kvalitāti un attīstīto infrastruktūru, kas atšķir Latviju, investīcijas nekustamajos īpašumos šeit nekad nezaudēs savu pievilcību.

Brauciet uz Latviju, lai pārliecinātos par tās perspektīvām, komfortu un ilgtspējīgu attīstību.

Mercury Group komanda ar prieku Jūs satiks, izrādīs un pastāstīs visu par dzīvi Latvijā.

Uz drīzu tikšanos!



Projekta atrašanās vieta ir patiesi unikāla: tikai 10-15 minūšu gājiens līdz Vecrīgai, 15 minūšu brauciens līdz lidostai un 20 minūtes līdz Baltijas krasta lielākajai kūrortpilsētai – Jūrmalai. Blakus atrodas Latvijas Banka, Medicīnas institūts, “Swedbank” galvenā ēka, Valsts arhīvi, Nacionālā bibliotēka, studentu pilsētiņa ar peldbaseinu un izstāžu zāle Ķīpsalā. Līdzās tam visam atrodas arī iepirkšanās centri, restorāni un moderni dzīvojamie kompleksi. Visa nepieciešamā infrastruktūra (aprūpes iestādes, veikali, mācību un sporta iestādes, atpūtas centri) atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā.

Atvērt karti

Mājas lapā var nebūt publiskoti visi aktuālie piedāvājumi uz pārdošanu vai īri šajā projektā. Lūdzu sazinieties ar mums, lai saņemtu šobrīd aktuālo informāciju.

Hamann

Stāvs Platība2 Terase/Balkons Istabas Nopirkt (EUR) Status    
6 2 109.3 ir 3 - Pārdots
6 4 90.7 ir 3 - Pārdots
7 7 38.7 ir 2 - Pārdots
8 9 94 ir 3 - Pārdots
10 18 84 ir 3 - Pārdots
11 21 94.1 ir 3 - Pārdots
11 22 108.7 ir 3 - Pārdots
12 25 94.2 - 3 - Pārdots Apskatīt
12 27 39.7 - 2 - Pārdots Apskatīt
13 31 39.7 - 2 - Pārdots
13 30 109.5 ir 4 393000 Pieejams
13 29 94 ir 3 - Noīrēts
14 36 93.1 ir 3 - Pārdots Apskatīt
14 34 91.9 ir 3 - Pārdots
15 37 115.2 ir 3 337000 Pieejams Apskatīt
15 38 177.8 ir 4 620507 Rezervēts
17 43 115.5 ir 3 357000 Pieejams Apskatīt
17 44 90.4 - 3 - Pārdots Apskatīt
18 49 120.9 ir 4 - Pārdots Apskatīt
19 50 107.9 ir 3 - Noīrēts
19 52 128 ir 4 - Pārdots Apskatīt
19 51 177.5 ir 4 - Pārdots Apskatīt
20 53 118.8 ir 3 - Noīrēts
20 54 184 ir 5 - Noīrēts
21 57 191 ir 6 680000 Pieejams
21 59 256.8 ir 6 - Pārdots Apskatīt
21 56 261000 ir 1 - Noīrēts
22 58 268 ir - - Noīrēts


Herder

Stāvs Platība2 Terase/Balkons Istabas Nopirkt (EUR) Status    
6 60 95.4 ir 3 207000 Pieejams
6 61 113 ir 3 276000 Pieejams
6 62 37.7 ir 2 - Pārdots
6 63 93.9 ir 3 202469 Rezervēts
7 64 96.3 ir 3 215000 Pieejams
7 65 114.2 - 4 - Pārdots Apskatīt
7 67 94.8 ir 3 - Pārdots
8 68 95.4 ir 3 221000 Pieejams
8 69 82.3 ir 3 - Pārdots
8 70 80.1 ir 3 203000 Pieejams
8 71 100.9 ir 3 - Pārdots
9 72 95.6 ir 3 228000 Pieejams
9 73 82.4 ir 3 - Pārdots
9 74 79.8 ir 3 - Pārdots
9 75 101.2 ir 3 234000 Pieejams
10 76 102.2 ir 3 243000 Pieejams
10 77 114.4 ir 4 311000 Pieejams
10 79 94.7 ir 3 232000 Pieejams
11 80 (full fi 102.3 ir 3 297000 Pieejams
11 81 114.7 ir 4 - Pārdots
11 83 (full fi 95.1 ir 3 285000 Pieejams
12 84 97.7 ir 3 252000 Pieejams
12 85 114.4 ir 3 - Pārdots
12 87 95.9 ir 3 247000 Pieejams
13 88 97.7 ir 3 258000 Pieejams
13 89 95.4 ir 3 - Pārdots
13 90 87.7 ir 3 243000 Pieejams
13 91 96.4 ir 3 255000 Pieejams
14 92 133.3 ir 4 352000 Pieejams
14 93 184.4 ir 5 557000 Pieejams
15 95 133.3 ir 4 364000 Pieejams
15 97 115.9 ir 3 310000 Pieejams
16 98 109 ir 3 310000 Pieejams
17 102 125.7 ir 3 375000 Pieejams
17 103 184 ir 5 575000 Pieejams
17 104 108 ir 3 318000 Pieejams
18 107 108.5 ir 3 - Pārdots
18 105 133.7 ir 4 400000 Pieejams
18 106 185 ir 5 593000 Pieejams
19 109 184 ir 4 610000 Pieejams
20 111 258.7 ir 3 762000 Pieejams
20 112 231.8 ir 3 663000 Pieejams
20 114 255 ir 3 775000 Pieejams
21 113 289 ir 3 835000 Pieejams


Mājas lapā var nebūt publiskoti visi aktuālie piedāvājumi uz pārdošanu vai īri šajā projektā. Lūdzu sazinieties ar mums, lai saņemtu šobrīd aktuālo informāciju.

Hamann

Stāvs Platība2 Terase/Balkons Istabas Noīrēt (EUR) Status    
15 37 115.2 ir 3 2050 mēnesī Pieejams Apskatīt
17 - 115.5 - 3 - Закрытый объект Запросить информацию


Iedzīvotāju drošībai paredzēta diennakts apsardze, video novērošanas kameras, domofoni, dzīvokļiem pievienotas signalizācijas sistēmas ar apsardzes firmas pulti, mikročipu ieejas kartes un automātiskie vārti ar pults vadību.

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.