Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Mājīga prīvatmāja uz pardošanu Saliena ciemata !

PĀRDOTS

Olga Zagainova

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37126677924
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 10018
Pilsēta/rajons: Rīgas rajons / Piņķi / Silarāju
Objekta veids: Privātmājas
Ēkas veids: Privātmāja
Istabas: 5
Platība: 189.70 m2
Zemes platība: 1 235 m2
Cena: PĀRDOTS
Apraksts
Mājas stāvoklis: māja neprasa absolūti nekādas investīcijas, "pārceļas un dzīvo".

Mājas plānojums: atbilst visdrosmīgākajām cerībām, un interjera telpas ergonomiku diktēja skaidra izpratne par vairāku cilvēku ģimenes vajadzībām (ēkas izkārtojumu skatiet pēdējā fotoattēlā).

1. stāvs: pilna ieejas halle, katlu telpa, viesu vannas istaba, tad jūs nokļūstat viesistabā ar kamīnu, panorāmas logu un piekļuvi iekšpagalma terasei, virtuvei ar ēdamistabas zonu, guļamistabai.

2. stāvs: tā ir tikai privāta moderna stila guļamistaba, kas sastāv no trim guļamistabām, atsevišķa skapja un lielas vannas istabas. No vienas no guļamistabām ir izeja uz terasi 24 m2 platībā.

Teritorija: zemes gabals 1235 m2 platībā - viens no lielākajiem ciematā! No vietnes Dvos Torons paveras skats uz mazu kociņu, kas rada patīkamu privātu atmosfēru un dabiskas svaiguma sajūtu. Gleznaino māju teritoriju rotā ainavas dizaina gaišās formas, ko attēlo autentiski bruģēšanas celiņi, puķu dobes ar rododendriem un vietējo šķirņu tujas, arhitektūras apgaismojums.

Nojume automašīnām: autostāvvieta un 2 atklātas stāvvietas. Ir arī atsevišķa telpa dārza darbarīkiem, velosipēdiem un citiem lielgabarīta priekšmetiem un piederumiem.

Paplašināšanas potenciāls: liela vietnes platība ļauj ievietot nelielu viesu māju vai vannu, organizēt dīķi, ierīkot augļu dārzu.

Ciemata infrastruktūra: labiekārtoti ceļi un ietves, vispārējās atpūtas zonas, sporta un rotaļu laukumi, golfa klubs, ledus treniņu arēna, fitnesa klubs, dabisko priežu parks, 3 starptautiskās skolas, kas atzītas par labākajām Latvijā. Ap ciematu visa dzīvei nepieciešamā infrastruktūra.

Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Olga Zagainova

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.