Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Pārdodam ekskluzīvu un elegantu dzīvokli Brīvības ielā!

PĀRDOTS

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 1523
Pilsēta/rajons: Rīga / Centrs / Brīvības (Сentrs)
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Renovēta ēka
Istabas: 4
Stāvs: 5/ 6 Lifts
Platība: 156 m2
Cena: PĀRDOTS
Apkure: centrālā
Būvniecības gads: 1914
Kanalizācija: pilsētas
Ūdens: pilsētas
Internets
TV
Domofons
Apraksts
Dzīvoklis atrodas ēkas 5. stāvā, aizņemot visus fasādes daļas 5. stāva logus. Tas ir izplānots pēc Vashtu shastra (vēdiskais „Fen Shui”) principiem, kas nodrošina harmoniju un labvēlīgu enerģiju tās saimniekam un iemītniekiem. Dzīvoklī pareizās vietās izvietotas īpašas jantras, kas harmonizē cilvēka enerģētiku. Dzīvoklī ir 2 guļamistabas, viena ar atsevišķu garderobes telpu, kabinets, liela viesistaba, virtuve, īpaši liela vannas istaba.
Katrā istabā ir plānots 2 līmeņu apgaismojums ar dimmeriem un gleznu bra. Viesistabā un guļamistabā dārgas kristāla lustras. Saglabāts un atjaunots vecais ozolkoka oriģinālais parkets. 15 kv. m. liela vannas istaba ar jacuzzi, atsevišķu dušu, izlietnēm uz granīta virsmas.
Virtuvē iebūvēta trauku mašīna, veļas mašīna, ledusskapis. Cepeškrāsns, pārtikas smalcinātājs izlietnē. Siltās grīdas, kuras apsilda centrālā apkure. 200 l karstā ūdens bioleris. Īstā granīta virsmas. Dzīvoklī ir iebūvēta JBL akustiskā sistēma, kas ļauj klausīties fona mūziku vannā, virtuvē vai guļamistabā. Iebūvēti speciāli akustiskie vadi mājas kinozālei viesistabā. Ekskluzīvs liels koka ēdamgalds, izsolē pirkta 19. gs. bufete, gulta ar baldahīnu.
Aiz galvenās guļamistabas ir 12 kv. m. liela garderobe, kur atrodas milzīgs drēbju skapis un atsevišķs liels plaukts daudziem pāriem apavu, arī slēpju zābakiem. Visai kāpņu telpai ir atsevišķs siltuma skaitītājs, kas nodrošina ievērojami lētāku maksu par apkuri. Kaimiņos ir biroji un ārstu prakses. Tas ļauj brīvi klausīties mūziku arī vēlos vakaros. Brīvības ielas auto kustība dzīvoklī nav dzirdama. Video domofons, iespējams redzēt un sarunāties gan ar apmeklētājiem pie ēkas ārdurvīm, gan dzīvokļa ārdurvīm.
Dzīvoklis atrodas pilnīgi renovētā mājā Rīgas centrālā ielā, pretim Dailes teātrim. Blakus Jūs atradīsiet gan skolas un veselības aprūpes centrus, gan dažādus veikalus, banku filiāles, kafejnīcas un restorānus. Publiskā transporta satiksme pa Brīvības un Valdemāra ielu ļaus ātri un ērti nokļūt jebkurā pilsētas vietā.

Ēka ir pilnībā renovēta, celta 1912.-1914. g., arhitekti - N.Jakovļevs un B.Bielenšteins. Pirmajā stāvā atrodas Dolce&Gabbana un Moncler brendu veikali. Namam ir iebūvēts jauns lifts.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.