Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Lielisks 3-istabu dzīvoklis Bulduros...

PĀRDOTS

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 1720
Pilsēta/rajons: Jūrmala un rajons / Bulduri / Kuldīgas
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 3
Stāvs: 4/ 4 Lifts
Platība: 83 m2
Zemes platība: 1 827 m2
Cena: PĀRDOTS
Apkure: Pilsētas
Būvniecības gads: 2007
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas
Apsaimniekošana: 0.70 EUR/kv.m.
Internets
TV
Autostāvvieta
Dzīva apsardze
Signalizācija
Domofons
Terase/Balkons
Apraksts

Pārdod lielisku 3-istabu dzīvokli Bulduros! Dzīvoklī ir iebūvēta virtuves iekārta ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, pilnībā mēbelēts ar jaunām mēbelēm, regulējami radiatori, ir pieejamas vietas automašīnai pazemes autostāvvietā. Dzīvoklis ir pilnībā gatavs dzīvošanai. Dzīvoklī ir 2 guļamistabas, viesistaba apvienota ar virtuvi.


Dzīvoklis jaunajā projektā lieliskā vietā Jūrmalā, tikai pāris minūšu gājiena attālumā no jūras.
Ēka atrodas klusā mazstāvu privātmāju rajonā, kurš saglabājis Jūrmalas īsto, gadalaiku pārbaudīto skaistumu. Arī jaunā māja ļoti labi iekļaujas klusajā Bulduru ainavā. No Lielupes krasta Jūs šķir tikai 7-10 minūšu gājiens kājām, no pludmales – 10-12 minūtes, no Jomas ielas – 20 minūtes nesteidzīgas pastaigas pa skaistiem Jūrmalas prospektiem. Bet vietas, kur atrodas dzīvojamā māja, galvenā vērtība ir un paliek daba. Kokteilis no jūras un upes vēju smaržām, veselīgs priežu skuju aromāts, putnu balsis – tas viss ir dārgums, kuru nevar nenovērtēt. Katrs cilvēks sapņo par dzīvi harmoniskā vidē. Harmonija rodas tad, ja Jūs ar prieku domājat gan par pagātni, gan par tagadni un nākotni. Dzīvojamās mājas Kuldīgas 9 arhitektūrā vizuāli apvienotas visas šīs trīs cilvēka mūža sastāvdaļas. Atmiņas par pagātni atspoguļojas apdarē no tonētā koka, tagadne atspoguļojas ēkas stiklotās virsmās, kas atgādina Baltijas jūras ūdeni. Bet nākotnes sajūta rodas no fasādes apdares materiālu oriģinālā savienojuma.
Jauna māja, kuras arhitektoniskais risinājums veidots modernā stilā. Fasādes pamatelementi – tonētais stikls, ķieģeļi un koks. Otrā, trešā un ceturtā stāva dzīvokļiem ir balkoni vai lodžijas. Koka stikla paketes. Mājā ir teicama siltumizolācija, ierīkota autonoma gāzes katlu māja. Augšējā stāvā iespējams iebūvēt kamīnus. Vannasistabās un tualetēs ierīkotas siltās grīdas. Izbūvēta pazemes autostāvvieta ar 38 vietām. Telefons, satelīttelevīzija un internets - katra dzīvokļa neatņemama sastāvdaļa.
Teritorija apzaļumota, apgaismota, nožogota un apsargājama. Teritorijā ierīkoti divi bērnu laukumi, strūklaka, atpūtas zonas.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.