Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Elegants un pilnībā iekārtots dzīvoklis projektā Centra Nams...

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 1954
Pilsēta/rajons: Rīga / Vecrīga / Republikas laukums
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 6
Stāvs: 7/ 11 Lifts
Platība: 302.50 m2
Cena:
Pārdod:
1 000 000 EUR (3 306 EUR/m2)
Apkure: Centrālā
Būvniecības gads: 2005
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas
Internets
TV
Dzīva apsardze
Signalizācija
Domofons
Terase/Balkons
Apraksts

Elegants un pilnībā iekārtots, saulains 6 istabu dzīvoklis ar burvīgu skatu jaunā ekskluzīvā mājā Daugavmalā - tiešā Vecrīgas un vēsturiskā centra tuvumā. Individuāls dizaina projekts, augstvērtīgi dabīgie materiāli, panorāmas logi, no kuriem paveras skats uz upi. Praktisks un ļoti ērts plānojums - plaša dzīvojamā istaba, kas savienota ar virtuves zonu, ieejas halle ar iebūvētajiem skapjiem, 4 guļamistabas, garderobe, 3 vannas istabas, 3 tualetes (kopā 6 sanmezgli), ērta noliktavas telpa. Mājai ir gaisa dzesēšanas sistēma, diennakts apsardze un videonovērošana, sakārtota un droša vide, tās apkārtnē atrodas parki, tenisa korti, teātri un koncertzāles.


Darījumu centrs/dzīvojamā māja Centra Nams atrodas ekskluzīvā vietā - Republikas laukumā 3. Ēkas īpašā priekšrocība ir Daugavas krastmalas un Vecrīgas tuvums. No dzīvokļu terasēm paveras brīnišķīgi skati uz Daugavu, Vecrīgas baznīcu torņiem, Kronvalda parku, koncertzāli Ave Sol, Pasažieru ostu un Vanšu tiltu.
Ja Jūs vēlaties sajust Rīgas pilsētas neatkārtojamu atmosfēru un greznību – gaiši un plaši dzīvokļi projektā „Centra Nams” tieši to, ko Jums vajag! Brīnišķīga infrastruktūra pašā pilsētas centrā un Vecrīgas neatkārtojamā burvība ar apburošu skatu uz Daugavu ļaus Jums izjust komfortu un iekšējās harmonijas sajūtu. Blakus atrodas Vecrīga, restorāni, mājīgas kafejnīcas, muzeji, Doma laukums, Svētā Pētera baznīca (18. gs.), Svētā Paula baznīca (18. gs.), Nacionālā Opera, koncertzāli, bankas, veikali, nakts klubi, tirdzniecības komplekss „Galerija Centrs”, mākslas galerijas, sakopti parki un vēsturiskais Rīgas pilsētas centrs ar greznajām Jugend stila ēkām. Tas viss atrodas 10-15 minūšu gājiena attālumā no Centra Nama. Jums būs patīkami pastaigāties pa Daugavas krastmalu un vērot saulrietu Daugavā, kā arī doties nelielā izbraucienā pa Daugavu ar kuģīti, kas izvedīs apkārt Vecrīgai pat līdz Rīgas jūras līcim. Adventu laikā tepat blakus, Doma laukumā, Jūs varēsiet apmeklēt pasakainu Ziemassvētku tirdziņu.
Dzīvoklis atrodas jaunā mājā Daugavmalā pazīstamā un prestižā projektā „Centra Nams” . Mājai ir diennakts apsardze un videonovērošana, sakārtota un droša vide. Jūsu ērtībai ēkas 1. stāvā atrodas frizētava, solāriju studijas, restorāns un SPA centrs, kā arī apsargājama pazemes autostāvvieta.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.