Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Izīrē skaistu 3-stāvu rindu māju Šampētera rajonā...

Kristīna Točonova

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: +37125772705
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 436
Pilsēta/rajons: Rīga / Šampēteris-Pleskodāle / Zalves
Objekta veids: Privātmājas, Dzīvoklis
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 4
Stāvs: 3
Platība: 312 m2
Cena:
Izīrē:
1 500 EUR (5 EUR/m2) + komunālie /mēnesī
Apkure: Gāzes
Būvniecības gads: 2006
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas
Internets
TV
Autostāvvieta
Signalizācija
Domofons
Terase/Balkons
Apraksts

Kopējā mājas platība 312 kv.m., ieskaitot pazemes garāžu (30 kv.m.) un terasi (50 kv.m.) ar vasaras mēbelēm. Mājai ir pieslēgta apsardzes signalizācija.  Respektabli kaimiņi. 

Pagrabstāvā atrodas pazemes garāža, palīgtelpa, katlu telpa un veļas mazgātava.

1. stāvs: plaša viesistaba (30 kv.m.), virtuve (15 kv.m.) un sanmezgls.

2. stāvs: saimnieku guļamistaba (26 kv.m.), plaša vannas istaba (8 kv.m.) un vēl viena guļamistaba.

3. stāvs: 3 istabas, vannas istaba ar dušas kabīni.

Mājā ir viss, kas nepieciešams komfortablai dzīvošanai: trauku mazgājamā mašīna, mikroviļņu krāsns, elektriskā cepeškrāsns, ūdens filtrs, veļas mazgājamā mašīna, 2 televizori, vanna, dusas kabīne, apsardzes signalizācija, DVD atskaņotājs, satelīta dekoderis, dators, printeris, gultas veļā, trauki. 

Mēneša īres maksa ir 1700 eiro ieskaitot nodokļus, plus apsaimniekošanas maksa, apsardze,  internets, satelīta TV, ūdens, elektrība, apkure un citi komunālie pakalpojumi.

- Īpašums tiek apdrošināts bojājumiem vai zudumam, ko izraisījuši: ugunsgrēks, zibens spēriens, trešo personu ļaunprātīga rīcība (zādzība ar ielaušanos, laupīšana, ļaunprātīgi bojājumi) u t.t.;
- Bez izīrētāja atļaujas nedrīkst  turēt dzīvoklī putnus, suņus, kaķus un citus dzīvniekus;
- Rēķinu apmaksa un skaitītāju rādījumu nolasīšana jāveic katru mēnesī;

Pēc īrnieka vēlmēm, var pasūtīt mājas uzkopšanas servisu (40 eiro par vienu uzkopšanas reizi). Par papildus samaksu var pasūtīt arī logu mazgāšanu un garāžas uzkopšanu.   

 


Lieliska 3-stāvu rindu māja Rīgā, tikai 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra, 5 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas „Rīga”, 15 minūšu braucienā no Jūrmalas kūrorta. Lai arī šis rajons atrodas vairāku lielu autošoseju ielenkumā, mājas iedzīvotāji var baudīt klusumu — transoprta kustīiba tuvumā esošajās ielās nav piesātināta.
Ļoti laba atrašanas vieta, blakus ir tirdzniecības centrs „Spice”, pludmales sporta centrs „Brazīlija” lielveikali, skolas, bērnu dārzi, kafejnīcas, netālu atrodas „DEPO” un „K-RAUTA” veikali. Ērta sabiedriskā transporta kustība.
10 rindu mājas iežogotā labiekārtotā teritorijā 3211 kv.m platībā. Nesošo sienu konstrukcijas būvētas no ķieģeļiem, pārsegumi – no dzelzsbetona. Rīgas siltuma apkure ar individuāliem skaitītājiem, pilsētas ūdensapgāde un kanalizācija. izolētas vasaras terases, pirmā stāva dzīvokļiem savs zemes gabals teritorijā, katrā kompleksā divas ieejas, katra māja ar atsevišķu ieeju. Stāvvieta: zem katras mājas pazemes stāvvieta 2 automašīnām. Apsardze: pēc iedzīvotāju vēlmes iespējama diennakts apsardze. Papildelementi: teritorijā stāvvieta viesiem. Iebraukšana stāvvietā ar pulti caur barjeru.
Zemes platība: 3211 m2. Apzaļumota un sakopta teritorija pastaigām un atpūtai, kas ir norobežota un apsargāta, ar diennakts tumšā laika apgaismojumu un bērnu spēļu laukumu.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Kristīna Točonova

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.