Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Продажа просторной квартиры в новом проекте

PĀRDOTS

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 5472
Pilsēta/rajons: Rīga / Centrs / Miera
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 4
Stāvs: 1/ 5 Lifts
Platība: 170.90 m2
Cena: PĀRDOTS
Autostāvvieta
Dzīva apsardze
Terase/Balkons
Apraksts
Pārdod 4-istabu dzīvokli jaunajā projektā Miera Park House. Apdares līmenis "C". 1/5 stāvs, dzīvojamā platība – 146 m2, balkona platība – 24.9 m2, kopējā platība – 170.9 m2. Telpu plānojums – ieejas halle, plaša dzīvojamā istaba, kas apvienota ar virtuvi, 3 guļamistabas, 2 sanitārie mezgli, garderobes telpa, saimniecības telpa un balkons. Profesionāla dizainera veidots interjers, augstvērtīga iekšējā apdare. Uzstādīta BOFFI (Itālija) virtuves iekārta ar MIELE sadzīves tehniku. Papildus iespējams iegādāties pazemes autostāvvietas un noliktavu telpas. Labiekārtota, nožogota un apzaļumota ēkas apkārtējā teritorija. Drošību ēkā nodrošina teritorijas videonovērošana ar pieslēgtu diennakts apsardzi. Katrā kāpņu telpā – lifts. Rūpējoties par īpašuma ekonomisku uzturēšanu, dzīvokļos uzstādīti radiatori ar termoregulatoriem.Uzstādīti individuālie siltuma skaitītāji.
Miera Park House atrodas Rīgas pilsētas vēsturiskā centra teritorijā – pa ceļam no Vecpilsētas uz Rīgas lielāko atpūtas parku „Mežaparks”. Miera ielu kā Pasaules kultūras un dabas mantojuma teritoriju noteikusi arī UNESCO. Tā ir unikāla vieta Rīgā, kur gadu gaitā veidojusies sava kultūras un radošuma telpa. Šeit viens otram līdzās rosās dažādu kafejnīcu, bodīšu, mākslas telpu un citu radošu iniciatīvu saimnieki, kas vienmēr gatavi laipni uzņemt katru viesi. Šeit pulcējas smejoši cilvēki, pagaist ikdienas steiga un valda miera sajūta – to apliecina pats ielas nosaukums.
Mājas tuvākajā apkārtnē ir pieejams viss nepieciešamais ikdienas komfortam – tirdzniecības centri, sadzīves pakalpojumu sniedzēji, aptiekas, medicīnas iestādes, restorāni, bērnudārzi, skolas un sporta klubi.
Miera Park House ir viena no retajām Rīgas premium klases daudzdzīvokļu mājām, kuras izveidē izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas, atbilstoši augstas dzīves kvalitātes prasībām. Mājas celtniecība bija liels izaicinājums iesaistīto speciālistu profesionalitātei, nepieļaujot nekādus kompromisus uz kvalitātes rēķina, lai tās iemītnieki varētu baudīt izteikti elitāras dzīvošanas apstākļus. Kvalitatīvi un izmeklēti apdares materiāli, atturīga estētika, perfektas detaļas – šādi varētu raksturot arhitektu un būvnieku veikumu.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.