Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Pārdod dzīvokli jaunāja projektā Rīgā

PĀRDOTS

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 7601
Pilsēta/rajons: Rīga / Āgenskalns / Raņķa d.
Objekta veids: Dzīvoklis
Dzīvokļa nr.: 52
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 4
Stāvs: 19/ 23 Lifts
Platība: 128 m2
Cena: PĀRDOTS
Būvniecības gads: 2018
Internets
TV
Autostāvvieta
Dzīva apsardze
Signalizācija
Domofons
Terase/Balkons
Apraksts
Piedāvājam iegadāties jaunu dzīvokli kompleksā, kas atrodas Rīgā, Daugavas kreisajā krastā (Pārdaugavā). Projekta atrašanās vieta ir patiesi unikāla: tikai 10-15 minūšu gājiens līdz Vecrīgai, 15 minūšu brauciens līdz lidostai un 20 minūtes līdz Baltijas krasta lielākajai kūrortpilsētai – Jūrmalai. Blakus atrodas Latvijas Banka, Medicīnas institūts, “Swedbank” galvenā ēka, Valsts arhīvi, Nacionālā bibliotēka, studentu pilsētiņa ar peldbaseinu un izstāžu zāle Ķīpsalā. Līdzās tam visam atrodas arī iepirkšanās centri, restorāni un moderni dzīvojamie kompleksi. Visa nepieciešamā infrastruktūra (aprūpes iestādes, veikali, mācību un sporta iestādes, atpūtas centri) atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā.

Ēkas arhitektūra saglabā kompleksa galveno ideju – vizuāli ēka atgādina grāmatu kaudzi, kurā katrs stāvs ir jauna grāmata, jauns saturs ar savu filozofisko pieeju dzīvei. Šo projektu izveidojis Andris Kronbergs, saskaņā ar augstākajām kvalitātes prasībām.

Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums, kas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. Tikai balsta kolonnas un plašā 12 metrus augstā ieejas zāle atrodas zemes līmenī. Šāds risinājums ļauj efektīvu rekreatīvās zonas palielināšanu. Zemes līmenī zem jumta atrodas skvoša, basketbola un volejbola laukumi. Projekta teritorijā atradīsies arī mākslīgi veidots dīķis un rekreatīvā zona ar 2 bērnu laukumiem.

Projektā ir 115 dzīvokļi, 2 dzīvokļu ēkas, ko savieno pazemes stāvvieta 121 automobiļiem. Dzīvokļu platība pieejama no 52 līdz pat 144 kvadrātmetriem, ar dzīvokļu apvienošanas iespēju pat vēlākajos būvniecības posmos. Katrā dzīvoklī iekļauta 5,5 – 100 kvadrātmetru terase ar platību ne mazāku kā 1,5 metri. Dzīvokļu griestu augstums ir ne mazāk kā 3,05 metri, augšstāva dzīvokļos – 6,75 metri.

Šajā piedāvājumā ir informācija par dzīvokli, kas atrodas ēkas 19. stāvā un sastāv no: viesistaba, virtuve, 3 guļamistabas, 2 vannas istabas, halle, garderobe un plaša terase.

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju par projektu un pieejamiem dzīvokļiem.

Atvērt karti

Īpašums ir piemērots uzturēšanās atļaujas saņemšanai.
Uzziniet vairāk par uzturēšanās atļauju Latvijā .


Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.