Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Pārdod fantastisku dzīvokli Rīgas centrā

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 8390
Pilsēta/rajons: Rīga / Centrs / Dzirnavu
Objekta veids: Dzīvoklis
Dzīvokļa nr.: 10
Ēkas veids: Renovēta ēka
Istabas: 2
Vannas istabas: 1
Stāvs: 5/ 5 Lifts
Platība: 48.30 m2
Dzīvojamā telpa: 48.30 m2
Cena:
Pārdod:
149 000 EUR (3 085 EUR/m2)
Apkure: Centrālā (skaitītāji)
Būvniecības gads: 1900
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas (skaitītāji)
Apsaimniekošana: 0.81 Eur / m2 kop. platība
Internets
TV
Autostāvvieta
Domofons
Nodots ekspluatācijā
Apraksts
Piedāvājām iegādāties fantastisku 2 istabu mansarda tipa dzīvokli!

4 stāvu ēku komplekss sastāv no 2 mājām - fasādes un mājas pagalmā. Ēkas 1900. gada sākumā projektējis slavenais latviešu arhitekts Edmunds fon Trompovskis (1851-1919). Pēc Trompovska projektiem Rīgā tika uzceltas vairāk nekā 100 ēkas. Šī kompleksā ēka ir daļa no Rīgas kultūras mantojuma.

2014.-2016.gadā tika veikta šī projekta pilnīga rekonstrukcija. Katrā mājā ir 9 dzīvokļi, augšējos stāvos ir mansarda tipa dzīvokļi. Fasādes ēkā ir arī 1 komerctelpa ar platību 115,7 kv.m.puspagrabstāvā. Katrā no ēkām ir lifts. Skaistas, koptas un slēgtas ieejas. Projektā ir centrālā apkure - Rīgas siltums, katram dzīvoklim ir individuāls siltuma skaitītājs.

Mājas pagalmā ir 5 stāvvietas, iespējams iegādāties vietu par 20 000 eiro.
Pagrabstāvā iespējams iegādāties arī noliktavas telpas, kuru izmaksas ir no 3800 eiro (3,8 kv.m) līdz 11 200 eiro (11,2 kv.m).

Ēka atrodas skaistā, mierīgā un centrālā Rīgas rajonā, Dzirnavu ielas sākumā. Šajā ielas daļā ir ļoti maza satiksme, un visa infrastruktūra ir ērti pieejama pat kājām. Blakus atrodas 2 parki - Kronvalda parks un Viesturdārzs. Labiekārtotajos parkos ir tenisa korti, rotaļu laukumi, skaisti dīķi un lapenes. Līdz Vecrīgai, kas ir slavena ar saviem daudzajiem apskates objektiem - ne vairāk kā 15 minūšu gājiena attālumā.
Tuvākais lielveikals RIMI atrodas 500 m attālumā, tur atrodas arī viens no lielākajiem zooveikaliem un veterinārā klīnika. Tuvumā atrodas vēstniecības, labākie pilsētas restorāni (Riviera, Rossini, Vincents, Portofino u.c.), kafejnīcas (Buberts, Al Cappucino), skolas, sporta zāles un populārais Andrejostas kvartāls, kur var padejot, pusdienot vai iedzert vīna glāzi ar gleznainu skatu uz saulrietu Daugavā, jahtām un laivām.

Dzīvoklis atrodas fasādes ēkā un sastāv no virtuves zonas, kas apvienota ar viesistabu (24 m2), guļamistabas (12.5 m2) un vannas istabas (5.4 m2). Paredzēta vieta iebūvētajiem skapjiem, ir arī garderobes telpa. Dzīvoklis ir pieejams ar pilnu apdari, kas veikta ar kvalitatīviem materiāliem no atpazīstamiem uzņēmumiem.

Mums ir pieejama informācija par visiem dzīvokļiem šajā projektā, kuri tiek piedāvāti pārdošanai. Papildu informāciju par dzīvokļiem un projektu var iegūt, sazinoties ar mūsu speciālistiem.

 

Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.