Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Pārdodam plašu 3 limeņu dzīvokli Vecrīgā

PĀRDOTS

Paulina Oleinikova

Nekustamo īpašumu pārdošanas un investīciju eksperts
GSM: +371 28007718
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 9553
Pilsēta/rajons: Rīga / Vecrīga / Grēcinieku (Vecrīga)
Objekta veids: Dzīvoklis
Ēkas veids: Renovēta ēka
Istabas: 4
Stāvs: 3/ 5 Lifts
Platība: 168 m2
Cena: PĀRDOTS
Apkure: pilsētas
Kanalizācija: Pilsētas
Ūdens: Pilsētas
Internets
TV
Terase/Balkons
Apraksts
Piedāvājam iegādāties ekskluzīvu dzīvokli Vecrīgā ar skatu uz prezidenta rezidenci.

Vecrīga - tradicionāli tiek uzskatīta par vienu no dārgākajiem un prestižākajiem pilsētas rajoniem, pašā Rīgas sirdī Vecrīgas nami ir vēsturiskie pieminekļi, un katrs no tiem ir Unesco mantojums un viduslaika arhitektoniskais šedevrs. Romantiska pilsētiņa ar mazām ieliņām, ir pilns aizraujošiem piedzīvojumiem un vilinājumu, kur var aplūkot Doma laukumu, Svētā Pētera baznīcu, lielo Ģildi, kā arī paveras aizraujošs skats uz Daugavu.

Dzīvoklis atrodas ēkas pēdējos stāvos trīs līmeņos. Dzīvoklim ir divas terases ar pasakainu skatu uz Vecrīgas jumtiem. Pārdomāts plānojums, kurā pirmajā līmenī ir plaša viesistaba ar virtuves zonu, guļamistaba, tualetes telpa, plaša ieejas halle. Dzīvokļa otrajā līmenī ir guļamistaba ar plašu terasi, vannas istaba ar dušu un vieta tvaika istabas ierīkošanai. Dzīvokļa trešajā līmenī ir vēl viena guļamistaba ar atsevišķu vannas istabu ar vannu.

Piekļuve katram dzīvoklim ar liftu ar privātu mikroshēmu.

Lai iegūtu papildinformāciju par šo piedāvājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.




Ēka atrodas vecpilsētā - Rīgas vēsturiskajā centrā un prestižākajā pilsētas rajonā. Ēka atrodas Grēcinieku ielā blakus Rātslaukumam, kā arī tiešā tuvumā Vecrīgas sabiedriskās dzīves centram - Doma laukumam, Sv. Pētera baznīcai. Netālu atrodas veikali, restorāni, veikaliņi, viesnīcas.
Lieliskā infrastruktūra pilsētas centrā un Vecrīgas šarms apvienojumā ar skaistu skatu uz Daugavu radīs komforta un harmonijas sajūtu. Ēka atrodas Vecrīgā ar mājīgām kafejnīcām, restorāniem, muzejiem. Doma laukums, vecā Petras baznīca, Nacionālā opera, koncertzāles, bankas, veikali, naktsklubi, iepirkšanās komplekss Galerija Centrs, skaisti uzturētie parki un Rīgas vēsturiskais centrs ar krāšņajām jūgendstila stila ēkām visi atrodas patīkamas pastaigas attālumā no mājas 10-15 minūšu gājiena attālumā no ēkas. Jums patiks arī pastaiga gar krastmalu saulrietā vai brauciens ar mājīgu laivu no Vecrīgas uz līci. Un Jaunā gada brīvdienās blakus Doma laukumam jūs varat apmeklēt Ziemassvētku tirdziņu un sajust pilsētas maģisko atmosfēru.
Vēsturiskā dzīvojamā ēka celta 1824. gadā, pirmo reizi rekonstruēta 1976. gadā un pēc tam 2002. gadā. Arhitekts: Ints Pujats.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Paulina Oleinikova

Nekustamo īpašumu pārdošanas un investīciju eksperts

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.