Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Īzīrei tiek piedāvata ekluzīva dvīņu māja (jaunbūve) ar 3 guļamistabam

NOĪRĒTS

Kristīna Točonova

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: +37125772705
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 9977
Pilsēta/rajons: Rīgas rajons / Mārupes novads / Mārupe / Kokles
Objekta veids: Privātmājas
Ēkas veids: Jaunais projekts
Istabas: 4
Stāvs: 2
Platība: 210 m2
Zemes platība: 1 050
Cena: NOĪRĒTS
Internets
TV
Autostāvvieta
Terase/Balkons
Apraksts
Rindu māja atrodas labiekārtotā, norobežotā un apdzīvotā teritorijā.
Māja ir ļoti plaša un gaiša, tās kopējā platība – 210 m2. Mājā ir 2 stāvi, kopā ir 4 istabas.
Pirmajā stāvā atrodas viesistaba, apvienota ar labiekārtotu virtuvi, papildus istaba, ko iespējams izmantot kā darba kabinetu vai viesu guļamistabu. Plaša vannas istaba ar sanmezglu un apsildāmo grīdu, kā arī ietilpīga tehniskā telpa, kurā iespējams novietot velosipēdus, auto riepas, slēpes un citas sezonas vai retāk izmantojamas lietas.
Otrajā stāvā atrodas galvenā guļamistaba ar savu garderobi un labiekārtotu vannas istabu ar apsildāmo grīdu. Blakus atrodas vēl divas dažādas platības istabas, kuras iespējams izmantot kā viesu vai bērnu guļamistabas. Pakāpjot vēl nedaudz augstāk, paveras plaši bēniņi, kurus iespējams izmantot dažādu mantu uzglabāšanai.
Mājā izmantoti augstas kvalitātes apdares materiāli, ieklātas trīs slāņu dabīgā koka parketa grīdas, durvis un trepes izgatavotas no masīvkoka pēc attīstītāju vēlmēm. Uzstādīti plaši trīs stiklu pakešu logi ar sešām kamerām un koka palodzes. Mārupes centralizētais ūdens un kanalizācija, autonomā gāzes apkure (apsilda arī vannas istabu grīdas)
Mājas priekšpusē ir nojume automašīnai 30m2 platībā (vienam auto) un vieta bez nojumes divām automašīnām. Uz Dienvidu pusi vērsta 30m2 liela terase, kur iespējams baudīt saules starus visas dienas garumā, un zāliens, kurā iespējams sauļoties vai lasīt grāmatas siltās vasaras dienās. Zaļajā zonā starp rindu mājām iekārtota nodaloša barjera.
Ļoti izdevīga atrašanās vieta – īpašums atrodas uz Bieriņu un Mārupes robežas, kas nozīmē iespēju būt prom no Rīgas centra drūzmas un tajā pašā laikā sniedz iespēju dzīvot attīstītā rajonā, kur visas ikdienā nepieciešamās institūcijas ir blakus un nepieciešamības gadījumā brauciens ar auto līdz centram aizņems vien 15 minūtes.
Tikai 10 minūšu gājienā atrodas dažādi mazumtirdzniecības veikali kā Rimi, Elvi, Maxima, tāpat arī bankomāti un aptiekas. Apkārtnē atrodas arī dažādas atpūtas vietas kā GM baseins, jogas centrs kā arī Akmens dārzs, kur iespējams pavadīt laiku kopā ar ģimeni vai draugiem vai doties velosipēda braucienā pēc aktīvas darba nedēļas.
Tuvumā sastopamas arī dažādas izglītības iestādes – bērnudārzi Lienīte, Zeltrīti; Mārupes pamatskola; Ziepniekkalna vidusskola utt.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Kristīna Točonova

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.