Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Apbūves zemez gabals Pārdaugavā...

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 5495
Pilsēta/rajons: Rīga / Āgenskalns / Kristapa
Objekta veids: Zeme, Investīciju projekti
Zemes platība: 2 479 m2
Cena:
Pārdod:
650 000 EUR (262 EUR/m2)
Apkure: gāzes
Kanalizācija: pilsētas
Ūdens: pilsētas
Apraksts
Zeme paredzēta jaukta tipa apbūvei ar dzīvojamo ēku funkciju ( J), pirmās pakāpes zemes izmantošana- daudzstāvu dzīvojamā ēka, biznesa komplekss, tirdzniecības objekts, kā arī pieļaujama vieglās rūpniecības izveide, kas nerada lielu piesārņojumu.

Maksimālais stāvu skaits - 4.
Sarkanās līnijas atrodas gar žogu ielas pusē.


Komunikācijas:
Zemes gabalam ir pievilkta elektrība, pilsētas ūdens un kanalizācija, kā arī gāze (privātmājai).

Apbūve: vienstāvīga ķieģeļu dzīvojamā māja, garāža, pirts, un izlikti pamati nelielai ēkai, puse no zemes gabala ir nožogota ar sētu (skatīt plānu).


Pārdošanā tiek piedāvāta zeme vēsturiskā Pārdaugavas rajonā, kas strauji attīstās,kur ēkas ir koka arhitektūras pieminekļi, tieši šādi reiz izskatījās visas Rīgas priekšpilsētas, kur bija aizliegts būvēt akmens mājas pašlaik restaurētajā kvartālā ar unikālām XIX gadsimta apbūvēm- Kalnciema kvartālā, kas ir viens no dzīvākajiem kultūras kvartāliem. Šeit atrodas ēkas, kas būvētas pēc arhitektu Аshenkampfa, Baumaņa, Trompovska, Šmēlinga projektiem. Šodien šeit ir izvietoti dizaineru veikali, restorāns, kafejnīca, biroji, iekšpagalmos notiek gadatirgi, izstādes, mākslas performances un citi pasākumi. Līdz apbūvei XIX gadsimtā šeit atradās smilšu kāpas, augstākā no tām bija 17 metrus augsta, un agrāk rīdzinieku vidū pazīstamais Hāgensberga parks, uz ko norāda rajona nosaukums- Āgenskalns (vāc. Hagensberg – Hāgena kalns) tiesneša Henriha fon Agena vārdā, kas bija šeit ierīkojis savu muižu. Līdz pat Pirmajam pasaules karam parks rīdziniekiem guva panākumus.
5-7 minūšu brauciena attālumā atrodas Vecrīga, 10 minūtes līdz Lidostai, līdz Jūrmalai 15-20 minūtes ar mašīnu, sabiedriskais transports (autobusi, trolejbusi, maršruta taksometri), veikali, aptieka, skolas, bērnu dārzs, tenisa korti.

Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.