Vai vēlaties saņemt labāko pieredzi izmantojot mājaslapu? Piekrītiet mūsu sīkdatņu izmantošanas politikai.
Ātra, bezmaksas un ērta nekustamā īpašuma izvēle Latvijā

Pārdodam dzīvokļus pilnīgi jaunā mājā Salienā

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste
GSM: + 37129642499
E-pasts: [email protected]

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem
ID Kods: 21094
Pilsēta/rajons: Rīgas rajons / Piņķi / Saliena ciemats / Bulduru
Objekta veids: Dzīvoklis
Istabas: 3
Vannas istabas: 2
Stāvs: 1/ 3
Platība: 78 m2
Dzīvojamā telpa: 61 m2
Balkona platība: 17 m2
Cena:
Pārdod:
165 000 EUR (2 115 EUR/m2)
Apsaimniekošana: 1.20 Eur / m2 kop. platība
Internets
TV
Autostāvvieta
Būvniecība nav pabeigta
Apraksts
Saliena ir jauns un moderns ciemats ar lielisku transporta pieejamību, kas atrodas ideālā vietā starp Rīgu un Jūrmalu. Šī klusā un mierīgā vieta prom no pilsētas trokšņiem, neskartas dabas ieskauta, atrodas tikai dažu minūšu brauciena attālumā no daudziem lieliem tirdzniecības centriem, starptautiskās lidostas "Rīga", Jūrmalas zeltainajām pludmalēm un rosīgā Rīgas centra. Iedzīvotāju ērtībām Salienas teritorijā ir nodrošināts dažādu infrastruktūras objektu komplekss. Ciematā atrodas 3 starptautiskās skolas (International School of Latvia, British College, Exupery), jauns moderns golfa klubs un liels Outlet Village iepirkšanās centrs. Ciematā atrodas arī ledus halle, jāšanas skola, futbola centrs, bērnudārzi un vietējās skolas, kurās mācības notiek latviešu valodā.

Ciema iedzīvotājiem tiek nodrošināta diennakts apsardze, ko nodrošina mobilais personāls, izmantojot modernāko tehnisko apsardzes aprīkojumu, īpaši videonovērošanas kameras un videoierakstu arhivēšanu. Teritorijas uzturēšana, tostarp privāto parku, rotaļu laukumu, zaļo zonu, privāto ceļu, ietvju, gājēju celiņu un ielu apgaismojuma uzturēšana. Ciemata iedzīvotāji var izmantot parkus un pavadīt laiku ārā pie BBQ, kā arī piedalīties īpaši Salienā dzīvojošām ģimenēm rīkotos pasākumos un svētkos.

Projekts, ko izstrādājuši cienījami arhitekti, iemieso ideju par "zaļo" dzīvesveidu - no gleznainiem skatiem no visu dzīvokļu logiem līdz parka videi. Mazstāvu ēkas, lieli logi, plašas terases un balkoni, klusums gan ēkās, gan ārpus tām – tas viss ļauj dzīvot klusu lauku dzīvi vien desmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas.

Katrs dzīvoklis ir izplānots ar lielu rūpību, kas ļauj maksimāli izmantot dzīvojamo telpu un izvēlēties dažādus interjera risinājumus, turklāt balkonu un terašu kvadrātveida forma ir īpaši ērta āra mēbeļu iekārtošanai.

Dzīvoklis tiek pārdots ar pilnu iekšējo apdari, kurā ietilpst parketa grīdas, krāsotas sienas, komplektētas vannas istabas.

Šis piedāvājums ir dzīvoklis ēkas 1.stāvā ar kopējo platību 78 m2.
Atvērt karti

Kredīta kalkulators
Valūtu kalkulators

Alīna Merca

Īres un pārdošanas speciāliste

Nosūtot ziņojumu, jūs piekrītat piekrītat Lietošanas noteikumiem

Nekad nepalaidiet garām ziņas!

Abonējiet mūsu ziņas un uzziniet par aktuālākajiem nekustamā īpašuma jaunumiem.